Steampunk-piraten Kitty

Jeg har tidligere været i studiet sammen med Kitty og Sus, men denne gang forlod vi de varme rammer på Skolegade og begav os ned til det gode skib “Frem” i Koldings havn for at lege lidt med Kittys pirat-udstyr (ja, selvfølgelig – hvem har ikke udstyret til en komplet steampunk-pirat session liggende i skabet?) og lave lidt billeder til vores portfolio.

Det kan ikke ses på billederne, men det var hunde-hamrende-stjerne-koldt da vi den 11. marts bandt Kitty til stormasten i bare arme og små shorts i den nedgående sol, så kom ikke og sig at en models liv er den rene luksus og glamour!

Billederne er iøvrigt et godt eksempel på, hvorfor det betaler sig at have en dygtig makeup-artist med når der skal laves billeder: Der er stort set INTET gjort ved billederne i efterbehandlingen ud over at fjerne et par støvkorn og et modermærke hist og pist, og det er i høj grad den fremragende makeup og Kittys smukke hud, der gør den slags muligt.

For de, der går lidt op i kamera-udstyr, burde de tre første af disse billeder også være lidt af en overraskelse: Det anvendte objektiv er Canons første EF-type tele-zoom, en 70-210 mm f/4 som blev produceret fra 1987 til 1990, og det beviser til fulde at man ikke behøver det nyeste og bedste for at lave gode billeder – et 25 år gammelt objektiv, en smuk model og en flot lokation er tilstrækkeligt.

Model: Kitty S. Mortensen
MUA: Susanne Marxen
Lokation: Sejlskibet “Frem”