Brudekjole med Michelle

Jeg blev kontaktet af min “hus-makeup-artist”, Susanne Marxen tilbage i midten af april, hvor hun ville høre om jeg var interesseret i at lave en fotosession med en model, jeg ikke tidligere har arbejdet sammen med, Michelle Maria Collier.

Tanken var at lave en serie billeder til vores respektive portfolio som ville kunne indgå i f.eks. et katalog med brudekjoler eller som produktbilleder i en webshop – altså billeder hvor kjolen var i centrum og blev præsenteret på smukkeste vis. Lenschow-Styling i Esbjerg ville låne os en kjole (det endte med at blive to, som man kan se på billederne), og en hurtig tur forbi Michelles portfolio overbeviste mig om at der helt sikkert var noget at bygge på her!

Vi valgte et helt enkelt setup med en hvid baggrund i studiet og et blødt lys som fremhævede kjolernes fine detaljer, og som lod Michelles naturlige, blide skønhed og Susannes diskrete (men gennemførte) makeup komme mest muligt til sin ret, og billederne præsenterer efter min bedste overbevisning kjolerne helt fantastisk.

At vi så samtidig havde en fest i studiet er en helt anden sag – på trods af at det var først gang, Michelle og jeg arbejdede sammen, var stemningen fantastisk fra første øjeblik og der blev grinet igennem hele eftermiddagen.

Jeg elsker mit arbejde. :)

Model: Michelle Maria Collier
MUA: Susanne Marxen
K
joler: Lenschow-Styling